Időpontfoglalás: +36 20 215 8163

1991-ben születtem Miskolcon és nőttem fel egy erdélyi magyar családban. Édesanyám és nagyszüleim is orvosok, ezért harmadik generációként vihetem tovább ezt a családi hagyományt.

2009-ben kezdtem el az egyetemi tanulmányaimat Debrecenben és 2015-ben szereztem általános orvosi diplomát. Az egyetemi éveim során Spanyolországban Santanderben és Ausztriában Linzben voltam külföldi gyakorlatokon belgyógyászatból és sebészetből.

2015 őszén kezdtem a rezidensképzést a miskolci megyei kórház bőrgyógyászati osztályán a debreceni grémiumhoz tartozva. Az itt eltöltött 3 intenzív év szakmai szempontból igazán megedzett. Majd 2018-ban kerültem Budapestre és folytattam képzésemet már szakorvos jelöltként a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján. 2020-ban szakvizsgáztam bőrgyógyászatból és azóta is a Bőrgyógyászati Klinikán dolgozom. A klinikai szakorvosi munka mellett a negyedéves orvostanhallgatók bőrgyógyászati oktatásában részt veszek. Azért választottam a bőrgyógyászatot, mert szakmailag színes, szerteágazó és megunhatatlan orvosi terület. A bőrgyógyászaton belül immunológiával, onkológiával, kissebészeti beavatkozásokkal, infektológiával és esztétikával is foglalkozni lehet.

Bőrünk szépsége testi, lelki egyensúlyunkat és egészségünket tükrözi – épségének megőrzése mindenki számára egyaránt fontos!

Categories: Munkatársaink