Időpontfoglalás: +36 20 215 8163

Történetünk több mint 10 évvel ezelőtt kezdődött a Semmelweis Egyetem Arc, Állcsont szájsebészeti és Fogászati klinikáján. Fiatal orvosokként a klinika különböző osztályain dolgozva ismertük meg egymást és a szakmáinkat. Az egyetemi munkánk során értettük meg a különböző szakmák közötti kooperáció szükségességét. Az emberi arc illetve fogazat túl komplex rendszert alkot, hogy egyetlen szakma megközelítéséből sikeresen lehessen komplex problémákra megoldást találni. A harmonikus arc megjelenéséhez elengedhetetlen alapot a fogazat, illetve az állcsontok egymáshoz való viszonya teremti meg, majd erre az alapra épülnek az arcunk izmai, kötőszövet és a bőr egy nagyon komplex rendszert alkotva. Komplex szemléletünkkel az arcot mint organikus rendszert látjuk es kezeljük a legharmónikusabb végeredmény érdekében. A mi szakmánkban a jó minőség egyet jelent a természetes esztétikával.

Rendelőről

2022 őszén hosszas előkészület és tervezést követően megnyitottuk korszerű budai rendelőnket. A klinika belsőépítészeti kialakításával a modern technológiát természetközeli forma és színvilággal próbáltuk ötvözni, hogy a pácienseink számára kellemes élménnyé tehessük a nálunk eltöltött időt.
Fontos volt számunkra a lokáció, hogy könnyen megközelíthető legyen autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A Mammut 2 bevásárlóközpont tökéletesen megfelelt az igényeinknek, a parkolóházból és az üzletházból egyaránt könnyen elérhető rendelőnk lift segítségével.
A kezelők kialakításánál a legmagasabb higiénés és szakmai feltételeket tűztük ki célul, hogy a pácienseink a legnagyobb biztonságban érezhessék magukat a beavatkozások során.

Categories: Uncategorized